Beschikbare landhuizenNatuurlijke leefomgevingDuurzaam gebouwdDownload de brochureContact makelaar

Pluk je eigen fruit uit de boomgaard
van 7000 m2 naast de oprijlaan

Dat is nog eens thuiskomen. Terwijl je over de 140 meter lange oprijlaan rijdt, heb je uitzicht op een fruitbomengaard van maar liefst 7000 m2. Geniet van het zicht op de platanen en de fruitbomen. Tijdens georganiseerde plukdagen, pluk je de rijpe appels, peren, kersen uit de gemeenschappelijke boomgaard, waarmee je thuis de heerlijkste compotes en jams maakt van puur fruit.

Ruik de geuren die het rijpe fruit afgeeft als je hier een heerlijke wandeling maakt of tussen de bomen aan het werk bent. Geniet van de veranderende seizoenen en de rijkdom van de natuur. Hier word je één met de omgeving en kun je mindful leven in de natuur.

Nog 2 landhuizen beschikbaar

Geniet van het natuurlijk zwemwater en
de flora en fauna rondom je woning

Maak lekker een wandeling op het landgoed. Bewonder de bijzondere flora en fauna. Het natuurgebied op en om Landgoed Het Hoog behoort tot de meest spectaculaire in de omgeving van Malden en Nijmegen. Wonen tussen de vele vogels en landdieren is echt een voorrecht. Dat vinden ook de dassen, waarvoor dassentunnels zijn aangelegd. Het uitzicht over het landgoed en de waterpartijen verveelt geen moment.

Geniet van een fietstocht in de omgeving of een zwempartij in het natuurlijke zwemwater. Dompel je onder in het brede culturele- en culinaire aanbod van Nijmegen. Landgoed Het Hoog heeft het allemaal, hier wil je nooit meer weg.

Duurzaam gebouwd

Een veilige omgeving en uitstekende infrastructuur voor optimaal woongenot

Landgoed Het Hoog is er voor mensen die de landelijke privacy graag combineren met alle voordelen van de stad. Het landgoed ligt aan de Hatertseweg in Malden, aan de rand van Nijmegen. De wegen en fietspaden zijn verlicht en veilig. Zowel voor jongeren als ouderen een perfecte leefomgeving.

Er is goed nagedacht over de constructie van het grond- en waterpijl. De uitgegraven grond voor het water rondom wordt gebruikt voor het 1,5 meter ophogen van de kavels. Er is geen open verbinding met het Maas-Waalkanaal. Maar er wordt wel gezorgd voor voldoende waterpijl, doorstroming van het water en zodoende een goede waterkwaliteit.

Download hier de brochure

Contact voor meer informatie

Hatertseweg, 6581KD Malden, aan de rand van Nijmegen

Dit is een exclusieve ontwikkeling van Prime Development en Henselmans Ontwikkeling.

De informatie op deze website geeft een impressie van het uiteindelijke resultaat, er kunnen geen rechten aan worden verleend.

JTP Brandinghouse Arnhem

menu