DROOMKAVELS

Zeldzaam exclusieve landhuizen in een natuurlijke leefomgeving gelegen naast het Maas-Waal kanaal. Een uniek en duurzaam nieuwbouwproject waarin slechts 6 landhuizen gerealiseerd worden waarvan er 3 verkocht zijn. Ontwerp uw eigen droomhuis.

Het Landgoed bevindt zich op een zeer bijzondere plek tussen de natuurgebieden De Haterse Vennen en Heumensoord aan het Maas-Waal kanaal.

Het nieuwbouw project is zeldzaam, gezien de ligging naast het Maas-Waal kanaal, het onderdeel is van een Landgoed maar de landhuizen wel geheel privé gelegen zijn in een “gated community” omgeving en omdat u zelf kunt bepalen hoe groot u de woning wenst te maken.

Wilt u enkel een gelijkvloerse woning van c.a. 200 m2 zonder verdiepingen, of kiest u liever voor een extra bouwlaag waardoor de woning 450 m2 groot kan worden? Liever een vrijstaand gastenverblijf van maximaal 150 m2 in de achtertuin?  Het is allemaal mogelijk op het nieuwe landgoed in Malden.

 

De bouw is gestart, bekijk hier de ontwikkelingen

ONTWERP JE EIGEN DROOMHUIS

Landgoed Het Hoog is het enige Landgoed in Nederland waarin uw landhuis volledig op maat gemaakt kan worden naar uw wensen.

 • 1
  KAVEL
 • 2
  INDELING
 • 3
  EXRA'S
 • 4
  GEGEVENS
1. Kies een kavel
Binnen dit project zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar.
Op de Homepage vindt u een overzicht van de verschillende kavels binnen dit project.

Bedankt, uw wensen zijn doorgestuurd

Onze makelaar neemt spoedig contact met u op.

“Pluk je eigen fruit uit de boomgaard van 7000 m2 naast de oprijlaan”

Hoogwaardig, duurzaam en bijna-energieneutraal gebouwd volgens de strengste eisen

Hoogwaardig, duurzaam en
bijna-energieneutraal gebouwd
volgens de strengste eisen
Kenmerkend voor de landhuizen zijn de hoogwaardige afwerking, de duurzame materialen en het bijna-energieneutraal ontwerp. Wat betreft de afwerking is gekozen voor een bijzonder hoogwaardige detaillering. De aandacht voor kwaliteit blijkt onder andere uit de speciale slanke keramische baksteentoepassing.

De zonnepanelen, optimale isolatie en warmtepomp zorgen voor een minimaal energieverbruik. Kortom, de landhuizen zijn een bijzondere mix van classic design met de meest innovatieve methoden, smart home technieken en duurzame energievoorzieningen.

Hoogwaardig, duurzaam en bijna-energieneutraal gebouwd volgens de strengste eisen
Kavel 1 Kavel 5 Kavel 6

Kavel 1

220 m2 tot 600 m2 wonen – 4 - 7 of meer slaapkamers
Vanaf 1.645.000,- euro

Op het eerste eiland, waarop slechts 2 landhuizen gesitueerd zijn, staat landhuis nummer 1. Het grootste kavel dat verkrijgbaar is. Naast het grootste kavel heeft deze optie ook het grootst begane grondoppervlakte van alle kavels met in totaal 220m2 aan ruimte. Daarnaast  kan door de uitbreiding met een souterrain de leefruimte vergroot worden naar 440 m2. Op het kavel is dan nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een externe garage en/of een gastenverblijf van 150 m2 elders in de tuin.

Kortom, mogelijkheden voor een woning van 600 m2 op een ruim kavel !

Kavel 5

200m² wonen - 4 slaapkamers
Vanaf € 1.475.000,- euro.

Dit magnifieke landhuis ligt tussen wondermooie natuurgebieden, grenzend aan het maas-waal kanaal. Door de verkoop van de andere kavels is landhuis 5 een van de grootste villa’s die nog beschikbaar is en kenmerkt deze zich als een stijlvolle multifunctionele residentie.

Villa 5B is een de grootste  en luxe villa met een souterrain onder de gehele woning. De woning in deze vorm beschikt over een ruime living, open keuken, minimaal 7 slaapkamers, 2 badkamers, mogelijkheid tot fitnessruimte met stoombad en sauna, bioscoop en veel bergruimte.

De villa is heerlijk licht en ruimtelijk. Vanuit de living en meerdere kamers is er uitzicht op het geweldige terras en prachtige tuin.

Kavel 6

195 m² tot 495 m² wonen - 4 slaapkamers

Vanaf € 1.645.000,- euro.

In het prachtige en gewilde Landgoed staat de parel van het landgoed centraal, namelijk: landhuis nummer 6. Als enig en exclusief landhuis heeft deze een extra verdieping en is dit landhuis voorzien van 3 bouwlagen gelegen op een  kavel van circa 3845m2 op het Zuid-eiland. Dit geeft deze woning de statige en koninklijke sfeer van het Landgoed direct weer.

Het landhuis op kavel 6 is een 3-laagse woning met een woonoppervlakte van maar liefst circa 445 m2.

Plattegronden

Interieur

Bij het definitieve ontwerp van je landhuis is binnen de basisarchitectuur alle ruimte om je specifieke woonwensen te realiseren. De indeling en de afwerking zijn maatwerk, zodat je geen enkele concessie hoeft te doen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een levensloopbestendige woning, dan biedt dit landhuis hiertoe alle mogelijkheden.

Het landhuis kan volledig drempelvrij worden ontwikkeld. Zo kunnen ook senioren en minder validen tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen. Van deze duurzame, bijna-energieneutrale en van alle hedendaagse gemakken voorziene woning kun je eindeloos blijven genieten.

De bouw is gestart

Extra opties in de villa

Naast het vergroten van deze woning is er nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld een riant gastenverblijf in de achtertuin te bouwen van maximaal 150 m2 voor familie en vrienden. Of een heerlijke wijnkelder. Een rustige werkkamer. Een fitness- en wellnessruimte. Een eigen zwembad. Een home-cinema. Het kan allemaal in je ruime landhuis.

Walk-in Closet

Een walk-in closet als aparte ruimte in een kamer, of een volledige kamer ingericht met kastruimte voor het opbergen van uw favoriete kledingstukken.

Kookeiland

Een kookeiland is het centrale middelpunt van een keuken. Eén groot keukenblok staat vrij in de ruimte van de keuken. Een keuken met kookeiland biedt volop werk- en opbergruimte. Je kunt namelijk aan vier zijden van het blok werken.

Studeerkamer

In een woning zie je steeds vaker dat een ruimte is ingericht als een studeerkamer of werkkamer. In deze kamer kunnen de leden van een huishouden in alle rust werken of studeren. Geniet vanuit uw studeerkamer van de prachtige groene omgeving van het project om even tot rust te komen.

Home cinema

Een aparte ruimte ingericht om uw favoriete tv-programma’s of films te kijken. Of wat denkt u van een multi-media room waar u of uw gezinsleden kunnen gamen, het nieuws volgen of de favoriete sportprogramma’s bekijken.

Gastenverblijf

Een apart ingerichte zelfstandige ruimte voor gasten. Dit kunnen tijdelijke gasten zijn of gasten die langer blijven. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kinderen een apart verblijf geven, uw (schoon) ouders of uw mantelzorger. Binnen de ruimte van de villa is een hoop mogelijk.

Aparte eetkamer

Het diner is vaak het moment voor een huishouden om samen te komen en met elkaar de dag door te nemen. In een aparte eetkamer is er ruimte specifiek voor dit doel, het organiseren van een diner voor het gezin, de familie, de jarenlange vriendengroep. Jouw villa, dus jij bepaalt.

Open haard

Vroeger diende een open haard voor het verwarmen van de ruimte. Tegenwoordig wordt deze vaak (ook) gebruikt voor het toevoegen van extra sfeer. Een kleine open haard waarnaast u naast het knetterende vuur een boek leest in de luie stoel, of een grote open haard die de blikvanger is van de woonkamer.

Jaccuzzi

Een verwarmd massagebad. Ideaal om de dag in af te sluiten, om in te ontspannen en dag van je af te laten glijden. Uiteraard kan deze ook overdag gebruikt worden. Wil je de jacuzzi binnen plaatsen of buiten in de tuin ? De mogelijkheden zijn er !

Zwembad

Een eigen zwembad, het toppunt van luxe. Ook hier geldt, wil je een zwembad in de achtertuin of in de woning ? De mogelijkheden zijn er, wat zijn je wensen ?

Welness center

Een aparte ruimte in de woning volledig ingericht om in te ontspannen. Wat denk je van een infrarood sauna, een jacuzzi, een traditionele Finse sauna en een stoomcabine ? Of wil je een welness center naast het zwembad ? Bespreek de mogelijkheden tijdens een gesprek met de makelaar.

Men cave

Volgens Wikipedia is een man cave een ruimte speciaal voor mannen waar ze kunnen doen wat ze willen zonder daarbij de vrouwen in het huishouden van streek te maken. Een ruimte voor de mannen. Om tv te kijken, om spellen te doen, om samen te ontspannen. Een ruimte in huis waarbij de mannen zich kunnen terugtrekken.

Fitness ruimte

Voor de serieuze sporter is een eigen fitness ruimte in huis de ultieme luxe. Een ruimte gevuld met fitness apparatuur, dumbells, yoga matten, een boksbal, een home trainer. Welke apparatuur wil je graag zien in je eigen ruimte ?

Je eigen droomhuis ontwerpen ?

Binnen dit project is er een hoop mogelijk. Neem contact op met de makelaar om je wensen te bespreken, we gaan graag met je in gesprek.

Hatertseweg, 6581KD Malden, aan de rand van Nijmegen
Dit is een exclusieve ontwikkeling van Prime Development en Henselmans Ontwikkeling.

De informatie op deze website geeft een impressie van het uiteindelijke resultaat, er kunnen geen rechten aan worden verleend.

Er zijn nog enkele landhuizen beschikbaar.
Bespreek de mogelijkheden met onze makelaar Göran Boon,
telefoon 0683252883 of email goran@uppmark.nl