Beschikbare landhuizenNatuurlijke leefomgevingDuurzaam gebouwdDownload de brochureContact makelaar

Duurzaam en comfortabel wonen in alle levensfasen

Bij het definitieve ontwerp van je landhuis is binnen de basisarchitectuur alle ruimte om je specifieke woonwensen te realiseren. De indeling en de afwerking zijn maatwerk, zodat je geen enkele concessie hoeft te doen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een levensloopbestendige woning, dan biedt dit landhuis hiertoe alle mogelijkheden. Het landhuis kan volledig drempelvrij worden ontwikkeld. Zo kunnen ook senioren en minder validen tot op hoge leeftijd thuis blijven wonen. Van deze duurzame, bijna-energieneutrale en van alle hedendaagse gemakken voorziene woning kun je eindeloos blijven genieten.

Nog enkele landhuizen beschikbaar

Hoogwaardig, duurzaam en bijna-energieneutraal gebouwd volgens de strengste eisen

Kenmerkend voor de landhuizen zijn de hoogwaardige afwerking, de duurzame materialen en het bijna-energieneutraal ontwerp. Wat betreft de afwerking is gekozen voor een bijzonder hoogwaardige detaillering. De aandacht voor kwaliteit blijkt onder andere uit de speciale slanke keramische baksteentoepassing. De zonnepanelen, optimale isolatie en warmte-pomp zorgen voor een minimaal energieverbruik. Kortom, de landhuizen zijn een bijzondere mix van classic design met de meest innovatieve methoden, smart home technieken en duurzame energievoorzieningen.

Download hier de brochure

Contact voor meer informatie

Hatertseweg, 6581KD Malden, aan de rand van Nijmegen

Dit is een exclusieve ontwikkeling van Prime Development en Henselmans Ontwikkeling.

De informatie op deze website geeft een impressie van het uiteindelijke resultaat, er kunnen geen rechten aan worden verleend.

JTP Brandinghouse Arnhem

menu