Hoogwaardig, duurzaam en bijna-energieneutraal gebouwd volgens de strengste eisen

Hoogwaardig, duurzaam en
bijna-energieneutraal gebouwd
volgens de strengste eisen
Kenmerkend voor de landhuizen zijn de hoogwaardige afwerking, de duurzame materialen en het bijna-energieneutraal ontwerp. Wat betreft de afwerking is gekozen voor een bijzonder hoogwaardige detaillering. De aandacht voor kwaliteit blijkt onder andere uit de speciale slanke keramische baksteentoepassing.

De zonnepanelen, optimale isolatie en warmtepomp zorgen voor een minimaal energieverbruik. Kortom, de landhuizen zijn een bijzondere mix van classic design met de meest innovatieve methoden, smart home technieken en duurzame energievoorzieningen.

Hoogwaardig, duurzaam en bijna-energieneutraal gebouwd volgens de strengste eisen
Kavel 1 Kavel 5 Kavel 6

Kavel 1

220 m2 tot 600 m2 wonen – 4 - 7 of meer slaapkamers
Vanaf 1.645.000,- euro

Op het eerste eiland, waarop slechts 2 landhuizen gesitueerd zijn, staat landhuis nummer 1. Het grootste kavel dat verkrijgbaar is. Naast het grootste kavel heeft deze optie ook het grootst begane grondoppervlakte van alle kavels met in totaal 220m2 aan ruimte. Daarnaast  kan door de uitbreiding met een souterrain de leefruimte vergroot worden naar 440 m2. Op het kavel is dan nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een externe garage en/of een gastenverblijf van 150 m2 elders in de tuin.

Kortom, mogelijkheden voor een woning van 600 m2 op een ruim kavel !

Kavel 5

200m² wonen - 4 slaapkamers
Vanaf € 1.475.000,- euro.

Dit magnifieke landhuis ligt tussen wondermooie natuurgebieden, grenzend aan het maas-waal kanaal. Door de verkoop van de andere kavels is landhuis 5 een van de grootste villa’s die nog beschikbaar is en kenmerkt deze zich als een stijlvolle multifunctionele residentie.

Villa 5B is een de grootste  en luxe villa met een souterrain onder de gehele woning. De woning in deze vorm beschikt over een ruime living, open keuken, minimaal 7 slaapkamers, 2 badkamers, mogelijkheid tot fitnessruimte met stoombad en sauna, bioscoop en veel bergruimte.

De villa is heerlijk licht en ruimtelijk. Vanuit de living en meerdere kamers is er uitzicht op het geweldige terras en prachtige tuin.

Kavel 6

195 m² tot 495 m² wonen - 4 slaapkamers

Vanaf € 1.645.000,- euro.

In het prachtige en gewilde Landgoed staat de parel van het landgoed centraal, namelijk: landhuis nummer 6. Als enig en exclusief landhuis heeft deze een extra verdieping en is dit landhuis voorzien van 3 bouwlagen gelegen op een  kavel van circa 3845m2 op het Zuid-eiland. Dit geeft deze woning de statige en koninklijke sfeer van het Landgoed direct weer.

Het landhuis op kavel 6 is een 3-laagse woning met een woonoppervlakte van maar liefst circa 445 m2.